Tiedote rekisteröinnistä

TÄRKEÄ TIEDOTE KAIKILLE!

 

LÄHIHOITAJAT, KODINHOITAJAT, KEHITYSVAMMAHOITAJAT, GERONOMIT SOSIONOMITsekä SOSIAALITYÖNTEKIJÄT jotka työskentelevät sosiaali-ja terveydenhuollon puolella tulee rekisteröityä 30.6.2017 mennessä (käsittely kestää puoli vuotta) SUOSIKKI-rekisteriin.

Lain tarkoitus on asiakasturvallisuus sekä KANTA-palvelut edellyttävät rekisteröintiä.

Siirtymäaika on puoli vuotta ja hakemus tehdään VALVIRAN sivuilla, omilla pankkitunnuksilla. Rekisteröinti tehdään tutkinnon mukaan ei tehtävänimikkeen.

Apu- ja perushoitajaksi valmistuneet eivät voi rekisteröityä koska ovat jo terveydenhuollon ammattihenkilöitä Terhikki-rekisterissä.

SUPER SUOSITTELEE KAIKILLE LÄHIHOITAJAKSI VALMISTUNEILLE REKISTERÖITYMISTÄ SUOSIKKIIN, myös terveydehuollon puolella työskenteleville, koska/jos/tai työpaikka voi muuttua sosiaalipuolen alle, tulevasta kun ei koskaan tiedä!

UUSI TARTUNTATAUTI LAKI 1.3.-17 alkaen

Rokotukset:

Super kehottaa jäseniään ottamaan työnantajan tarjoamat rokotteet vastaan (myös influenssarokote).

Lisätietoa Superin sivulta https://www.superliitto.fi/viestinta/ajankohtaista/uusi-tartuntatautilaki-astui-voimaan-superin-oheistus-rokotusten-ottamisesta/.

 

Muistattehan käydä päivittämässä jäsentietonne superin omilla sivuilla, jos osoite, puhelin, sähköposti tai työpaikkanne muuttuu.

 

Terveisin!

040 5323240

Marja Kujanpää, pj