Jäsenkirje lokakuu 2021

SYKSYINEN TERVEHDYS!

Vuosi 2021 alkaa olla lopuillaan ja korona tilanne on kutakuinkin rauhoittumassa.

Ammattiosaston kevät-ja syyskokoukset, ym toiminta on ollut nyt parisen vuotta                                ns. jäissä. Emme ole voineet kokoontua isommalla porukalla viettämään yhteistä aikaa.

Pidimme hallituksen kokouksen jossa päätimme että, marraskuulla 23.11 pidetään syyskokous Ilmajoella Etelä-Pohjanmaan Opistolla.

Samalla vietämme ao:n 40v juhlaa. Luvassa hyvää ruokaa ja osallistujille yllätyslahja.                     Kokouksessa ei ole henkilövalintoja. Nykyinen hallitus jatkaa vielä vuoden 2022 loppuun asti.

Kokouksessa noudatamme korona turvallisuus-ohjeita.

Sote on nyt vihdoinkin tulossa maaliin ja odotellaan mitä tulevaisuus tuo. Vielä on paljon asioita kesken. Kannattaa käydä lukemassa ja tutustumassa netissä E-P:n sote sivuilla. Tällä hetkellä kannattaa olla rauhallisin mielin asian suhteen. 

Työsuojeluvaalit ovat tämän vuoden puolella. Mikäli sinulla on kiinnostusta yhteisen asioitten hoitamiseen ja parannusten saamiseen työoloihin, niin voit olla yhteydessä aon Pj (spos alla)

Muistattehan että, luottamusmiehet ovat ensisijainen henkilö johon otatte yhteyttä mikäli tarvitsette neuvoja, ohjeita,opastusta mm. työehtosopimus asioissa.

LM tiedot: Ilmajoki Minna Tuominen,   Jalasjärvi Satu Ala-Välkkilä,  Jurva Otto Hienonen,  Kurikka Marja Kujanpää  (spos etunimi.sukunimi@jikky.fi )                                  

         TERVEISIN SUPER 306 HALLITUS 

 

  Marja Kujanpää

 marja.kujanpaa@jikky.fi tai super306@superliitto.fi

 puh: 0405323240 (jätä tekstiviesti, niin otan yhteyttä, koska en pidä omaa puhelinta päivisin taskussa)  työpuh:  0505151047